vineri, 24 iunie 2011

Amenajarea feng-shui a unui dormitor, si subiectele tabu

Dormitorul este refugiul fiecaruia, dupa o zi incarcata. Potrivit traditiei feng-shui, amenajarea corecta a lui reprezinta un remediu optim pentru sanatate si echilibru afectiv.

Lucruri interzise legate de amenajarea feng-shui:

In general, oglinzile in dormitor sunt privite ca un tabu major in feng shui. Oglinzile in care se reflecta patul pot cauza neintelegeri intre parteneri, legate de infidelitate sau de aparitia unei a treia persoane in relatie.

O alta situatie nefavorabila este atunci cand dormitorul este situat deasupra unei bucatarii, toalete sau a unui garaj. Aceste pozitii creeaza ghinion si pierderea energiei. Din acelasi motiv, usa dormitorului nu ar trebui sa fie in fata unor scari, a usii de la baie sau a usii de la bucatarie.

Nu asezati plante sau un acvariu in dormitor. Sunt contraindicate chiar si tablouri cu reprezentari ale apei. Aceasta reprezinta un feng shui negativ. Motivul pentru care nu se aseaza plante in dormitor este faptul ca acesta este un spatiu Yin, de odihna, iar plantele sunt prea Yang pentru aceasta incapere. Prezenta apei in dormitor cauzeaza pierderi financiare si creste riscul de a fi jefuit.

Evitati sa dormiti sub o grinda. Aceasta creaza o energie puternic apasatoare, cauzand migrene si diverse boli.

Aveti grija ca asupra patului sa nu fie directionate colturi ascutite ale mobilei din dormitor. Acestea creeaza sageti otravite sau shar chi, care sunt extrem de daunatoare, avand in vedere ca ne petrecem o mare parte a timpului in pat.

Un comentariu:

  1. Gama de rulouri exterioare din aluminiu reprezinta solutia moderna de economisire a energiei si, in acelasi timp, solutia eficienta pentru scaderea costurilor cu incalzirea sau racirea locuintei dumneavoastra. Conform studiilor efectuate, randamentul termic al unei locuinte poate sa creasca cu pana la 20 % daca se efectueaza montajul de rulouri exterioare. Astfel, indiferent de anotimp, locuinta va beneficia de o temperatura optima, iar dumneavoastra va veti bucura de beneficii. Promotii inedite pe www.scharx.ro

    RăspundețiȘtergere